|
J í d e l n í č e k |
|
|
|
|
|
|
|
|
6. 5. – 10. 5. 2016 |
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
obsahuje |
|
|
|
|
alergen |
|
|
|
|
|
|
|
Pondělí: |
polévka jarní zeleninová s bulgurem |
1a, 9 |
|
|
|
1. debrecínská vepřová kýta, barevné těstoviny |
1a, 7 |
|
|
|
2. povidlové kynuté knedlíky |
1a, 3, 7 |
|
|
|
meloun, instantní jahodový čaj, mléko, voda |
7 |
|
|
|
|
|
|
|
Úterý : |
polévka kuřecí vývar s žemlovými knedlíčky |
1a, 3, 7, 9 |
|
|
|
1. přírodní mletý řízek s hořčicovou omáčkou, rýže |
1a, 3, 7, 11 |
|
|
|
2. bramborový guláš s rybou, chléb |
1, 4 |
|
|
|
broskvový jogurt s piškotem, černý čaj s bezem, vitapo-meranč, voda |
1a , 3, 7 |
|
|
|
|
|
|
|
Středa : |
polévka kedlubnová s opečeným chlebem |
1a |
|
|
|
1. zeleninové lečo, brambor |
3 |
|
|
|
2. bramborové placky se zeleninou, kečup, sýr |
1a, 3, 7, 9 |
|
|
|
námořníkův mls s citr.polevou, čaj tropic, melta, voda |
1, 3, 7, 12 |
|
|
|
|
|
|
|
Čtvrtek: |
polévka hovězí s masem, rýží a kapustou |
|
|
|
|
1. špagety s kečupem a sýrem |
1a, 7 |
|
|
|
2. hovězí myslivecký guláš, krupicové noky |
1a, 3, 7 |
|
|
|
mrkvový salát se zelím a smetanou, instantní zelený čaj s medem, sirup, voda |
7 |
|
|
|
|
|
|
|
Pátek : |
polévka bílá ze zelených fazolek |
1a, 7 |
|
|
|
1. kuře ala kachna, červené zelí, bramborový knedlík |
1a, 3, 7 |
|
|
|
2. obědový těstovinový salát s kuřecím masem, cizrnou a slunečnicovými semínky, bílé pečivo, zeleninová obloha |
1a |
|
|
|
malinový čaj, instantní čaj s citrónem, voda |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Změna jídelníčku a alergenu vyhrazena !! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
||
Komentáře a připomínky k tomuto jídelníčku prosím zasílejte na tento email: |
||||
|
Hnátayová Radka, vedoucí ŠJ ( zc.tenft@sz1.anlediji ) |
|
|
|
|
vedoucí kuchařka : Vrbová Alena |
|
|
|
|
kuchařky : Šotnarová M.,Vélová E., Kopalová A., Poloprutská M. |
|
|